Review treatments

Miriam is a very very lovely lady with beautiful powerful positive energy, shi is really into healing, her passions of helping others imppressed me, how she cares to other god creations . i received several treatments that she does and i admit that she is really something,  i am not kind of person that really into spiritual healling but what she did to me really woke me up and open to spiritual healings.  I often think a lot  a things at night, and it makes me have dificulity with sleeping. Miriam gave me treatments that helped me to sleep and to be able sleep deeper and not to have so much worry to not be able wake up feeling excited in the morning for the new day. And the Methamorphosis Massage (i am not sure how the spelling is ) that help you to let go all your worries.   If you seeking for a someone to help you in your life worries, healings and motivator she is the person. Cheers  Sukarja.    

Review Theta-Healing

Ik heb drie sessies van Theta-Healing gehad met Miriam. Het waren krachtige ervaringen voor me en ik voelde duidelijk een verschil daarna. Ook al is het lastig voor het hoofd om het echt te begrijpen hoe het werkt, in mijn hart voelt het heel logisch dat het mogelijk is om je overtuigingen los te laten als je er klaar voor bent, met behulp van de Creator. We hoeven ook niet altijd alles te weten hoe bepaalde dingen werken en waarom ze werken. In mijn ogen als je oprechte intentie hebt en je gelooft dat het mogelijk is om te veranderen, dan is het zo gebeurd. We worden gesteund door het universum en het God of natuur, hoe je dat ook wil benoemen. Met behulp van Miriam heb ik een aantal oude en diep gewortelde overtuigingen los kunnen laten die me in de weg stonden om het leven te creëren voor mezelf, die ik altijd voor me heb gezien. Na de sessies voelde ik me moe, maar ook duidelijk lichter en vrolijker. Alsof er een gewicht was afgevallen, dat ik lang heb meegesleept. Meestal onvrijwillig omdat we deze overtuigingen van onze ouders overnemen als we heel klein zijn. We zijn machteloos in onze jeugd, maar niet meer. Met bemiddelen zoals Theta-Healing kunnen we nu kiezen waar we in geloven en wie we willen zijn. Miriam is een lieve en intuitieve healer die ik vertrouw en ik vertrouwde mezelf  zonder twijfel aan haar handen toe. Ze voelde me goed aan en heeft in mijn ogen wonderen verricht - ook al zegt ze zelf dat zij het niet is; het is het Universum. Ontzettend bedankt! Het waren belangrijke ervaringen die me hielpen om dichter bij de ware ik te komen.  <3       

Mijn ervaring

Ik heb mijn healingbehandeling bij Miriam als bijzonder en prettig ervaren; en niet onbelangrijk-na enige tijd-ook met zeer positief resultaat!  Voor mij was het "de eerste keer" en dus best wel spannend. Ik ben via-via op haar pad gekomen in Bali, en omdat ik maar niet van mijn fysieke klachten afkwam dacht ik: ik ga gewoon een afspraak maken en het maar ervaren...En dat was het begin van een mooie ontmoeting waarbij Miriam 2 kaarten meenam, die ze s ochtends voor me had getrokken: "je hebt de kosmos om hulp gevraagd; ben je bereid die hulp ook te ontvangen". Wauw, die was direct in de roos en gaf vertrouwen om de behandeling te kunnen ontvangen. Persoonlijk vond ik haar rust, haar uitleg over het niet-uitlegbare, haar eigen rol in dit geheel en zeker ook haar gezang tijdens de behandeling enorm rustgevend en vertrouwenwekkend. Wat een senang, puur oergeluid! Het hielp mij, mijn eigen drempels te slechten, en me open te stellen voor en over te geven aan...Haar vraag, wat wens je voor jezelf? hielp om me te focussen waar het me nu om gaat: vrijheid van bewegen EN van geest (ballast en bepaalde overtuigingen loslaten)! De eerste dagen daarna voelde ik wel wat verlichting van mijn klachten, maar veel belangrijker: ik had rust in mijn kop, snapte dat mijn lichaam (en geest) tijd nodig heeft om te herstellen. Dat ik het niet kan forceren en vertrouwen mag hebben in de helende werking...van...tja?! De weken erna bleven de fysieke klachten, maar was ik er minder mee bezig, was het wat uit mijn systeem en vooral met andere leuke dingen bezig. In die weken had ik wel af en toe contact met Miriam, via mail /what's app. En opeens dacht ik, zo'n 6 weken later...Hè, ik heb geen pijn meer?? Mooie levensles en inzicht, over de energetische werking en het gewone/buitengewone dat ik van of misschien beter door Miriam aan den lijve mocht ervaren. Een vrouw die doet met wat ze zelf heeft leren kennen: Zonder gepreek en met compassie, zonder ik-weet-het-beter en met liefde!    

Theta Healing

Miriam is sensitief en empathisch en een geweldige intuïtieve healer.  Ze gebruikte Theta-Healing om snel naar de oorzaak van het probleem te gaan en ze loste het op zonder drama. Ik kan zeggen dat na de behandelingen met Theta-Healing mijn spirituele ontwikkeling een duikvlucht heeft genomen. Ik ben heel dankbaar.  Groetjes Matt.