Wie ben ik

Wie is Miriam? Ik ben een vrouw van 30 die de kans heeft gehad om op spirituele zoektocht te gaan. Op jonge leeftijd voelde ik situaties en mensen aan. Ook had ik een fascinatie voor kleine diertjes en bloemen en wilde altijd voor ze zorgen. Op mijn tiende las ik boeken over 'het leven na de dood' 'engelen boodschappen' en andere spirituele boeken. Andere leeftijdsgenoten waren met heel andere dingen bezig en begrepen niet alles wat ik zei. Nu 20 jaar later heb ik diverse diploma's en geef ik verschillende behandelingen om anderen te helpen hun beste zelf te worden, waardoor het leven lichter en leuker wordt. Ik heb al tientallen mensen en dieren geholpen met verschillende technieken en wil graag deze passie met anderen delen. Hieronder zal ik de technieken die ik beheers noemen. Voor meer informatie over de verschillende technieken, klik in de balk onder de foto voor meer informatie. Reiki Metamorfose Massage Breuss Prana Healing Access Consciousness Sjamanisme Theta Healing